Nejde to a nejde ani proti Valmezu

Nejde to a nejde ani proti Valmezu

Kategorie: Články | 2022 | Muži

Na soupisce playerů 20 a na zápas nás jede 6. Navíc se slabšími soupeři jsme se potkali hned v úvodu sezóny a tyhle mlaty od dalších týmů se tak trochu očekávaly. Na druhou stranu by se tyhle zápasy daly i vyhrát, nebo odehrát aspoň se ctí. To je skoro na rubriku „Vzpomínáme“…Kopik (bolavej pupek), Ivoš (nepřetržitá noční), Roman (nezvěstnej), Horny (zralej pro týmového psychologa Hvězdiče), Franki (kojí)…kde jste? Naproti tomu stávající hráči Mikulda, Šmatlič, Čankis, Eda, Boris, Robin, Machi, Šimon, Kaplis…všichni do Mohelky přišli společně s Cyrilem a Metodějem, za ta léta jsou porostlý mechem, Mikulda má letokruhy i v občance, ale hrajou. A pro mladé odpadlíky trochu hloubky…Teď hrát nechcete, protože…?? Jednou si budete chtít jít zahrát a už to třeba nepůjde.

Zatím se s komickou účastí snažíme vypořádávat po svém…na párty v kulturáku jsme ulovili Laďu Daňka, který cca před 10 lety taky hrál. Na závěrečné fotbalistů Juve pak Marťu Kargra a Fildu. Jasně, zatím to nejsou borci do zápasu, ale mají do basketu chuť a chodí poctivě na tréninky. Teď v pátek slaví Hvězdič s Borisem na sokolce narozky, tak třeba podepíšou další, protože cestu knáboru známe -> „Doopravdy není na tom basketu žádné běhání?“ „Cheche. Prosím tě, proč bys na tom basketu chtěl běhat? Tam jsou samý parády, přehlídky, vycházky a hlavně…peníze.“ A je náš.

K zápasu nic zásadního. Každej si dal nějaký bod, každej někoho říznul (tady určitě vyhrál Šimon) a po cestě zpátky si jako vzpomínku na Kopika dali Eda, Ráďa a Kučis u Mekáče hambik.

Další utkání hrajeme až 1.12. v 19:30 doma proti Lipníku. K zápasu se prý chystá nějaký doprovodný program, tak pro víc info sledujte na facebooku Edu.

KK Valašské Meziříčí – BK Mohelnice 102:58 (25:15, 54:28, 82:44).

Body: Mikulášek 17, Hauser 17, Teltscher 8, Kučera 7, Ambrož 6, Vlk 3.

Trojky: Ambrož 1, Kučera 1, Hauser 1.

Šestky: 23/15: Hauser 11/8, Mikulášek 4/3, Vlk 4/1, Ambrož 2/1, Teltscher 2/2.

Síí ya pod bezednými koši.

Kapitán Tomáš Hauser.