Řeznictví bez r.o.

Řeznictví bez r.o.

Kategorie: Články | 2023 | Muži

První pohled na konečné skóre proti ValMezu možná vypadá na debakl, a i když to třeba bude znít blbě, tak my jsme aspoň z částí naší hry byli spokojení. Už jen předzápasový pohled na známou dvojici rozhodčích Freddy Krueger & Hannibal Lecter, kteří dříve pískali nejvyšší ligu v kriminále, nám vykouzlil úsměv na rtech, protože my jsme jeli na neporažený tým ligy s taktikou řezat, řezat, řezat. A výsledek se projevil hned v první čtvrtině, kterou jsme suše vyhráli 15:14, a zatímco valmezáci sbírali končetiny a na pohmožděniny přikládali octan, tak rozhodčí se blaženě usmívali, spokojeně si předli a jatka užívali.

Krom nového přístupu jsme taky odkryli našeho nového bojovníka, který si to jak Blanický rytíř přibublal ve svém pětilitrovém Audi z Brna. Jj, kdo z minula nepoznal na obrázku, tak tou posilou je Laďa Kavřík. Dříve druholigová opora Mohelnice ukončila baskeťáckou kariéru v Brně a zase si našla cestu k domovu. A takový posily my chceme. Škoda jen, že kvůli vybalancování vesmíru jsme ve stejnou dobu přišli o Lumíra Šikla, pro kterého byl ValMez poslední zápas a byl vytrejdován zpátky na sever do Norska....good luck a jednou si zas třeba společně plácnem.

V samotném zápase pak k překvapení kola nakonec zase nedošlo. ValMez brzo pochytil, že rozhodčí písknou faul, leda když chtějí přerušit hru, aby se šli ven podívat na projíždějící houkající sanitku, a začal nás taky víc řezat. My, v 7 hráčích jsme pak postupně začali odpadávat fyzicky, a nakonec síly na vyfaulování zbyly už jen Edovi. Ten, těsně pronásledovaný řezníky Borisem a Zdenou LeBronem, si stihl taktak v poslední minutě sekáčkem do zad udělat pátý faul a k radosti rozhodčích od nich zaslouženě po siréně obdržel ocenění Hulk Hogan zápasu. Střeleckým lídrem na naší straně pak byl podle očekávání s 18 body Laďa Kavřík. Jen ta 0 v kolonce faulů svědčí o tom, že byl vždycky spíš elegán, za což se mu po zápase od odcházejících sudích dostalo varovného ukazováčku. Ale oni na faulech společně pod dohledem Edy určitě zapracujou, aby se takový nešvar už neopakoval.

My si teď dáme týden od zápasů relax a řeznictví se zase otevře až 23. 11. ve 20h doma proti UP Olomouc B.

A protože si všímáme, že i přes výsledkovou mizérii chodíte fans na baskety stále dál, tak volný čas krom tréninku využijeme k organizaci basketbalového plesu. Do deníčku si pište 23.2. Culture House Moravičany a víc informací poskytneme, až budeme taky něco vědět.

KK ValMez – Mohelnice 82:52 (14:15; 33:21; 56:40)

Body: Kavřík 18, Mikulášek 16, Hauser 12, Macháček 4, Ambrož 2, Teltscher, Šikl bez bodu.

Trojky 6: Kavřík 2, Mikulášek 2, Hauser 2.

Šestky 8/6: Kavřík 4/4, Mikulášek 2/2, Ambrož 2/0.

Sííí ya pod bezednými koši.

Edward Scissorhands