Závěr sezóny U11mix - dvě výhry v Prostějově

Závěr sezóny U11mix - dvě výhry v Prostějově

Kategorie: Články | 2023 | U11

V sobotu 27. 4. jsme s družstvem U11mix zúročili naši celoroční tréninkovou snahu a dřinu a z posledního soutěžního dvojzápasu jsme dovezli dvě výhry 50:25 a 53:31. Všechno vyšlo, děti jely v téměř kompletní sestavě, postavili jsme dvě silné pětky, dobře jsme bránili a bez výjimky všichni bojovali a nic nevzdávali. A když náhodou, stačil time-out nebo vystřídání, upřesnění si toho, že jsme přijeli a chceme bojovat a zase se jelo na 100%. V útoku se hrálo hezky kombinačně, každý se do hry zapojil a každý dal koš, což se nám za celou sezónu nepodařilo.

Rodiče i nás trenéry potěšilo několik opravdu hezkých akcí a přihrávek. Lucka opět zářila pod oběma koši na doskoku, Filip v obraně proti nejlepšímu hráči soupeře a rychlými dvojtakty, Kuba rozdával nahrávky, co měly oči. Filda Nosál se konečně přestal bát a dribloval, jak to umí na tréninku, Zdenda výborně bojoval a bránil až to odneslo jeho oko, stejně tak Milda rychlou obranou velice pomáhal a byl platný. Kristýnka zase přesně rozehrávala, bojovala v obraně a konečně padl i ten koš. Skvěle se přidali Rozálka, Sofča, Vilda i Pepa, kteří pomáhali s bráněním a svou bojovnost ukazovali na obou stranách hřiště. Stellča i Honzík se mezi staršími kluky neztratili, dali si koš a i oni byli na hřišti vidět.

Lepší konec sezóny jsme si nemohli přát a dětem patří za zápas obrovská pochvala. Co víc dodat? Od tohoto výkonu se odrazíme do dalších tréninků. Ještě více zabereme, nic nezabalíme a nevzdáme, protože všichni ukázali, co v nich je a že ono to postupně půjde. Když se chce, jde totiž všechno... Je toho ještě strašně moc před námi, co musíme zlepšit, zrychlit, zpřesnit, ale tréninkem to určitě zvládneme.

Body: Kára Filip 22, Nosál 22, Přichystalová 18, Slepička 13, Rudolf 6, Berg 4, Homolák 4, Marková 4, Kára Jan 2, Koukolová 2, Moravová 2, Nejedlý 2, Šanová 2.